Bilecik Valisi Aygöl'den, Ertuğrul Gazi şenliklerine davet var

Uğur GENCER/ Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 6-7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan “743.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne herkesi davet ediyor.

banner279
03 Eylül 2024 Salı 13:26
Bilecik Valisi Aygöl'den, Ertuğrul Gazi şenliklerine davet var

Bilecik'te Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Gazi'yi anma programı 6-7-8  Eylül tarihlerinde Sögüt İlçesi'de düzenlenecek.

"743.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri" programı, Türk Büyükleri Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, halk oyunları gösterisi, şifalı pilav için kurban kesilmesi,gibi etkinliklerle başlayacak. Tarihi sohbetler, resim sergisi, Kur'an-ı Kerim tilavetleri, sahne gösterileri ve Jandarma Genel Komutanlığı mehteran birliği gösterileri de yapılacak. Gün boyunca devam edecek şenliklerin ikinci gününde ise sevilen sanatçı Haluk Levent tören alanında sahne alarak birbirinden güzel şarkılar söyleyecek. 

6-7-8 Eylül gerçekleşecek olan "743.Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri" programı akışı: 

Son Güncelleme: 03.09.2024 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287