Başkan İsmail Çor, İstanbul Tıp Fakültesine gitti

Uğur GENCER/ Sağlık Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şube Başkanı ve yöneticileri İstanbul Tıp Fakültesini ziyaret ettiler.

banner279
12 Temmuz 2024 Cuma 14:34
Başkan İsmail Çor, İstanbul Tıp Fakültesine gitti

Sağlık Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şube Başkanı ve yöneticileri İstanbul Tıp Fakültesini ziyaret ettiler.

Kurum ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve her fırsatta sağlıkçıların sorunlarını dile getirerek kalıcı çözümler arayan, Sağlık Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şube Başkanı İsmail Çor ve yönetimi, İstanbul Tıp Fakültesi’ne Fakülte Sekreteri olarak atanan Gökhan Şeker'i makamında ziyaret ettiler.

Sağlık Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şube Başkanı Çor:  Fakülte çalışanlarının sıkıntıları ve çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulundu.

Çor, ziyaret sonrası, sorunlara çözüm odaklı yaklaşımından dolayı Fakülte Sekreteri Gökhan Şeker’e teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dilerken çerçeve içinde ay yıldızlı Türk bayrağını hediye etti. 

İstanbul Tıp Fakültesi’ne Fakülte Sekreteri olarak atanan Gökhan Şeker ve Şube Başkanı Çor 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287