Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’dan Öğrencilere “Hoş Geldin” Mesajı

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başlangıcı dolayısıyla öğrencilere özel bir mesaj yayımladı.

banner279
30 Eylül 2024 Pazartesi 12:55
Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’dan Öğrencilere “Hoş Geldin” Mesajı

Rektör Al, “Sakarya Üniversitesi Ailesine hoş geldiniz! Eğitim hayatınızın en önemli adımlarından birini attığınız bu yolculukta, öğrenci dostu şehrimizde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Prof. Dr. Al, mesajında üniversitenin eğitim hedeflerine vurgu yaparak, “Üniversitemiz, bilgiyle donatılmış, topluma faydalı, özgüveni yüksek, çağın gereksinimlerine uygun bireyler yetiştirme hedefiyle, sizlere en iyi akademik ve sosyal ortamı sunmayı amaçlıyor.” dedi. Araştırma Üniversitesi adayı olarak, deneyimli akademik kadro, güçlü altyapı ve zengin sosyal olanaklarla öğrencilerin iyi bir gelecek inşa etmeleri için gerekli desteği sunacaklarını belirtti.

Rektör Al, öğrencilerin araştıran, sorgulayan ve yenilikçi bireyler olarak yetişmelerinin en büyük dilekleri olduğunu vurguladı. Ayrıca, “Üniversite hayatınız boyunca her türlü akademik ve kişisel gelişim için kapılarımızın her zaman açık olduğunu hatırlatmak isterim.” şeklinde ifade ederek 2024-2025 akademik yılının öğrencilere başarı, mutluluk ve unutulmaz deneyimler getirmesini temenni etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287