Kocaeli’de İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün anlam dolu vedası

Uğur GENCER/ Dilovasın’da uzun yıllar başarıyla görev yaparak her kesimin takdirini toplayan ve sevilen makamına gelen herkesin sorunlarını çözerek, vatandaşların makamından tebessümle çıkmasını sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ın Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından anlam dolu veda paylaşımı.

banner279
26 Ağustos 2024 Pazartesi 13:22
Kocaeli’de İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün anlam dolu vedası

Dilovasın’da uzun yıllar başarıyla görev yaparak her kesimin takdirini toplayan ve sevilen makamına gelen herkesin sorunlarını çözerek, vatandaşların makamından tebessümle çıkmasını sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ın Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından anlam dolu veda paylaşımı.

İlçe Milli Eğirim Müdürü Balay’ın veda ve teşekkür mesajı:

VEDA VE TEŞEKKÜR...

Ölüm ile ayrılığı tartmışlar 50 dirhem ağır gelmiş ayrılık...

1975 yılında sinesinde doğarak başladı DİLOVASI sevdamız. Doğduğum emeklediğim büyüdüğüm ve okullarında okuduğum, ailemin ve akrabalarımın çoğunun bulunduğu cenazelerimizin tamamının meftun olduğu ve kısmette de varsa cansız bedenimin de istiratgahı olacak belde DİLOVASI. Doğduğum bu topraklara ve insanlarına 2014 yılında İlçe milli eğitim müdürü olarak hizmet etme fırsatıyla bir kez daha şereflendiğim adı gibi güzel Kalp Ovası/Gönül Ovası DİLOVASI na 10 yıl hizmet ettikten sonra veda etmek de varmış kaderde. Ayrılırken bir çırpıda aklıma gelen yatırımlara baktığımızda Bakanlığımız ve Hayırseverlerimizin katkılarıyla İlimizin/İlçemizin tüm dinamikleri ve siyasi iradeyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürlerimizin katkılarıyla ilçemize kazandırdığımız bazı eserlerimizi sayarsak:

*2024 yılında başlayan Diliskelesi Özel Eğitim Uygulama Anaokulu/Devam ediyor

*2023 yılında Cumhuriyet mahallesindeki İHO inşaatı başladı/devam ediyor

*2021 Yılında Toki Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi 24 derslikli

*2021 Yılında Gebkim Anaokulu 8 derslikli

*2020 Yılında Diliskelesi Fatma Seher Anaokulu 6 derslik

*2019 Yılında TOKİ Osmangazi İlk ve Ortaokulu 24 derslikli

*2019 Yılında İMES Sercan Sağlam Anaokulu 2 derslikli

*2018 yılında : 24 derslikli Akşemseddin İlkokulu, Nenehatun Anaokulu, Solventaş ilkokulu ve Diliskelesi Şehit Can Duyar ilkokulu bahçesine 4 er derslikli prefabrik Anaokulu binaları)

*Dilovası Halk Eğitim Binası 2017 yılında: Yılport Tematik Ulaştırma MTAL lisesi 32 derslik ve Atölye Binası,1 kapalı spor salonu: ( Polisan Kapalı Spor Salonu 1500 kişilik)

*2015 yılında Şehit Mehmet Kocabay Ortaokulu 24 derslikli, 24 derslikli Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi 1 ilkokul binası onarım ve yenilemeyle Şehit İzzettin İnceoğlu İlkokulu 12 derslikli

*2014 yılında GEBKİM MTAL ve 2 atölye binası 24 derslikli ve Yahya Kaptan Anadolu Lisesi 24 derslikli

Yıllara göre aklıma gelen yatırımlardan birkaçı. İlçemize yapılan bu güzel yatırımlarda küçük de olsa katkımız olduysa ne mutlu bizlere.

10 yıl içerisinde ilçeye gelen her bürokratı ev sahibi olmanın verdiği sorumlulukla tek tek karşıladım ve ilçemizin güzel anılarıyla uğurladım. Ve şimdi her güzel şeyin sonlandığı gibi baba evinden ayrılan gelin edasıyla yuvamdan ayrılma vakti geldi çattı. Daha önce görevim gereği 10’dan fazla kez kurumlardan ayrılış yapmıştım. Ama bu sefer ki en zoru olacak besbelli.  Güzel anılarla, dostluklarla ve yüzümüzün akıyla tertemiz tamamladığımız 10 yılın ardından gönül dostlarıma, çalışma ve mesai arkadaşlarıma ELVEDA diyorum.

Aynı zamanda 10 yıl içerisinde beraber çalıştığım ve destekleriyle her zaman yanımızda olan kıymetli vekillerimize, İlçe Kaymakamlarıma, Belediye Başkanlarıma, İl Milli Eğitim Müdürlerime, Siyasi partilerimizin kıymetli başkan ve temsilcilerine, beraber güzel Dilovası için mesai harcadığımız Kurum ve Daire müdürü arkadaşlarımıza,  7/24 esaslı işbirliği içinde olduğumuz mahalle muhtarlarımıza, desteklerini hiç esirgemeyen çok kıymetli hayırsever işadamı ve esnaflarımıza, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve yönetimlerine, OSB lerimizin çok kıymetli yöneticilerine, birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarım Okul/Kurum Müdürlerim ile tüm öğretmenlerime, okul aile birliği başkanları ile tüm eğitim çalışanı kardeşlerime, ilçe milli eğitim müdürlüğünde beraber yol yürüdüğüm kıymetli personellerime TEŞEKKÜR ediyorum. Haklarınızı helal ediniz ve  dualarınızda bizleri unutmayınız. Allaha emanet olun. Selam ve Saygılarımla...

Murat BALAY-Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü-26/08/2024

Böyle bir veda herkese nasip olmaz başarılarına bizde şahidiz! Yolun açık olsun..

Eğitim sevdalısı gönüllere dokunan Darıca’nın yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay

Son Güncelleme: 26.08.2024 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287