Suriye Dışişleri Bakanı Muallim Moskova yolcusu

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Suriye’deki durumu görüşmek üzere Moskova’ya ziyaret düzenleyecek. Muallim, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov’la da bir araya gelecek. Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, yarın Moskova’ya geliyor....

banner279
26 Ekim 2016 Çarşamba 12:48
Suriye Dışişleri Bakanı Muallim Moskova yolcusu
Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Suriye’deki durumu görüşmek üzere Moskova’ya ziyaret düzenleyecek. Muallim, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov’la da bir araya gelecek.
Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, yarın Moskova’ya geliyor. Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumartesi gününe kadar Moskova’daki temaslarına devam edecek olan Muallim’in görüşmelerinde Halep’teki son durumu ve terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonları ele alacağı kaydedildi. Muallim’in Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile de cuma günü görüşme gerçekleştireceği aktarılırken, bakanların Suriye’deki askeri, siyasi ve insani durumu ele almaları bekleniyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 26.10.2016 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287