Pazar yerinde meydan savaşı: 3 yaralı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde pazar yerinde Suriyeli iki aile arasında çıkan tartışma adeta meydan savaşına dönüştü. Demir sopa, sandalye ve kesici aletlerin kullanıldığı olayda 2’si Suriyeli 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre,...

banner279
02 Kasım 2016 Çarşamba 09:23
Bursa’nın Karacabey ilçesinde pazar yerinde Suriyeli iki aile arasında çıkan tartışma adeta meydan savaşına dönüştü. Demir sopa, sandalye ve kesici aletlerin kullanıldığı olayda 2’si Suriyeli 3 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Karacabey’de dün akşam saatlerinde pazarda alışveriş yapan iki Suriyeli aile arasında yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Taraflar birbirine demir sopa, sandalye ve kesici aletlerle saldırdılar. Adeta savaş alanına dönen pazar yerinde 2 Suriyeli ile kavgayı ayırmaya çalışan bir Karacabeyli vatandaş yaralandı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.11.2016 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287