Eski rektöre FETÖ’den gözaltı

Aydın’da devam eden FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’nun da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı...

banner279
25 Ekim 2016 Salı 18:24
Eski rektöre FETÖ’den gözaltı
Aydın’da devam eden FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’nun da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında Aydın Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekiplerinin Efeler ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonlarda, ADÜ eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ile birlikte 1 doçent, 3 öğretim görevlisi, 1 araştırma görevlisi ve 2 sağlık personelinden oluşan 8 şüpheli gözaltına alındı.
Adreslerinde arama yapılan şüpheliler sorgulanmak üzere Aydın Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü’ne getirildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 25.10.2016 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287