Şehit Uzman Çavuş Gökhan Şengül dualarla anıldı

Van’ın Çaldıran ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Şengül için Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi Akkonak kasabasındaki baba evinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehidin...

banner279
24 Ekim 2016 Pazartesi 17:52
Şehit Uzman Çavuş Gökhan Şengül dualarla anıldı
Van’ın Çaldıran ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Şengül için Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi Akkonak kasabasındaki baba evinde Mevlid-i Şerif okutuldu.
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehidin baba ocağı Çayın Akkonak Kasabasında düzenlenen programda Şehit Gökhan Şengül bir kez daha rahmetle anıldı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.
(İHA)

Son Güncelleme: 24.10.2016 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287