24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting

Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kayhan Özdemir göreve başladı

GÜNDEM

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünden ayrılan Prof. Dr. Aziz Öğütlü’nün ardından Sağlık Bakanlığı tarafından ataması yapılan Doç. Dr. Kayhan Özdemir göreve başladı.   

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünden ayrılan Prof. Dr. Aziz Öğütlü’nün ardından Sağlık Bakanlığı tarafından ataması yapılan Doç. Dr. Kayhan Özdemir göreve başladı.

Sabah saatlerinde İl Sağlık Müdürlüğü makamında gerçekleşen devir teslim töreninde Prof. Dr. Aziz Öğütlü ile Doç. Dr. Kayhan Özdemir bir araya geldi. Çiçek takdiminin ardından Öğütlü “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı Öğütlü’ye teşekkür eden İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kayhan Özdemir “Devraldığımız hizmet bayrağını en üst seviyeye taşımak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Doç. Dr. Kayhan Özdemir Kimdir?

1986 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde doğan Dr. Kayhan Özdemir, 2014 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olarak tıp doktoru unvanını aldı. 2016-2021 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimini tamamlayarak genel cerrahi uzmanı oldu.

Dr. Özdemir, farklı kurumlarda hastane yöneticiliği ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde başhekim yardımcılığı gibi idari görevlerde bulunarak deneyim kazandı. Obezite ve meme-endokrin cerrahisi alanlarında uluslararası bilimsel çalışmalara katkıda bulunan Dr. Kayhan Özdemir, 2023 yılında doçentlik unvanını aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Özdemir, 6 Mayıs 2024 tarihinde fakültede dekan yardımcısı olarak göreve başladı. 2024 Ağustos ayında Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü görevini devralmıştır. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.