24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting

Ümraniye Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu'na ödül

GENEL

Uğur GENCER/ Ümraniye Tapu Müdürlüğünde görev yapan Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Ümraniye Tapu Müdürlüğünde görev yapan Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Kumuşoğlu’na belgesini, Tapu ve Kadastro II. (İstanbul) Bölge Müdür yardımcısı İsmail Çakır takdim etti.

Kumuşoğlu,“Ümraniye Kaymakamımız Sayın Abdulaziz Aydın tarafından şahsıma layık görülen başarı belgesini, Bölge Müdür Yardımcımız Sayın İsmail Çakır’ın elinden almanın gururunu yaşıyorum. Bu ödül, hizmetlerimizin doğruluğunu ve vatandaşlarımıza sunduğumuz güvenilir hizmet anlayışını bir kez daha teyit etmektedir. Sayın Kaymakamımıza, bu anlamlı belgeyi takdim eden Sayın İsmail Çakır’a ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Ümraniye halkına en iyi hizmeti sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz.” Dedi.

Özgeçmişi Başarılarla Dolu

Meslek hayatı başarılarıyla dolu olan Ümraniye Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu’nun kurum içi başarısından dolayı geçmişten günümüze görev yaptığı yerlerde devlet büyüklerinden birçok başarı belgesi alarak ödüllendirilmiştir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.