24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting

YÖKAK Ara Değerlendirmesi Yapıldı

EĞİTİM

Sakarya Üniversitesinin Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından ara değerlendirmesi yapıldı.

Sakarya Üniversitesinin 2022 yılında aldığı 5 yıllık akreditasyonun devamlılığı için yapılan ara değerlendirmede, üniversitenin eğitim-öğretim süreçleri, kalite yönetim sistemi, öğrenci ve personel memnuniyeti gibi konular, detaylı bir şekilde incelendi.

Prof. Dr. Ali Sınağ, Prof. Dr. Cengiz Hakan Aydın, Prof. Dr. İdris Kabalcı, Prof. Dr. Mehveş Tarım, Daire Başkanı Elife Güler ve öğrenci Yasin Tutum’dan oluşan Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) değerlendirme ekibi, üniversitenin üst ve ara kademe yöneticileri ile üniversitenin farklı birimlerinde görev yapan akademisyenler, idari personel ve öğrencilerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, değerlendirmenin yetkin ve uzman kişiler tarafından yapıldığını, Sakarya Üniversitesinin güçlü ve iyileştirmeye açık yönlerinin ortaya konduğunu belirterek bu başarının başta Kurumsal Analiz ve Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü (SAÜDEK) olmak üzere tüm üniversite çalışanlarının ortak çabası olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Hamza Al, kalite odaklı bir anlayışla hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.