Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde taşeron bir şirkette çalışan 12 işçi, yedikleri yemekten sonra rahatsızlanmaları üzerine gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Emet Bor İşletmesi’nin Hisarcık’ta taşeron şirkette çalışan 35 işçiye öğle yemeğinde şehriye çorbası, patlıcan musakka, peynirli makarna ve kadayıf tatlısı ikram edildi. Öğle yemeğini yiyen işçilerden 12’i akşam saatlerinde ve gece yarısından sonra mide bulantısı, kusma ve baş dönmesi şikayetleriyle Hisarcık Devlet Hastanesi’ne başvurdu.
Gıda zehirlenmesi geçirdiklerinden şüphelenilen ve serum tedavisi yapılan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Polis, gıda zehirlenmesi ile ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)
12 işçi yemekten zehirlendi
12 işçi yemekten zehirlendi
24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting 24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting
ASAYİŞ
Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde taşeron bir şirkette çalışan 12 işçi, yedikleri yemekten sonra rahatsızlanmaları üzerine gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, Emet Bor İşletmesi’nin Hisarcık’ta...
Paylaş: