Eskilli öğrenci tekvando milli takım seçmelerine çağrıldı

Aksaray'ın Eskil İlçesi Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Seyma Nur Helvacı Tekvando Milli Takım Seçmelerine Katılacak.

banner279
26 Temmuz 2016 Salı 12:51
Eskilli öğrenci tekvando milli takım seçmelerine çağrıldı
Aksaray’ın Eskil ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Şeyma Nur Helvacı, Türkiye Tekvando Federasyonu Teknik Komitesi tarafından Tekvando Milli Takım Seçmelerine davet edildi. Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Tekvando Milli Takım seçmelerine çağrılan Şeyma Nur Helvacı ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Mihman Altıntop, tekvando eğitmenleri Ömer Atuğ ve Mesut İrge’ yi makamında kabul ederek başarılar diledi.
Tekvando Antrenörü Ömer Atuğ, “2 yıl önce tekvando sporunun ilçemize tanıtılması için girişimlerde bulunduk. Kaymakamımız Mustafa İlhan’ın destekleri ile Eskil Kaymakamlığı Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde tekvando kursu açtık ve öncelikli amacımız Tekvando Milli Takımına sporcu yetiştirmekti. Bu amacımızı 2 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştirdik inşallah. Bu başarı devam edecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287